Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 7 september 2011

Jarigen van Juni & Juli 2011

Ook de afgelopen maanden hebben weer heel wat mensen en dieren hun verjaardag gevierd. Hier een overzicht!

Gravin Leonore werd op 3 juni vijf jaar. Ik zag de jongste dochter van prins Constantijn en prins Laurentien op 2 februari dit jaar in levende lijve..
Op 5 juni vierde de Spaanse Doña Irene Urdangarín haar zesde verjaardag. Zij is als enige meisje én de jongste vast extra verwend door haar ouders Iñaki Urdangarín en infanta Cristina en broers Juan, Pablo en Miguel.

 Het oudste kleinkind van koningin Beatrix, gravin Eloise, werd op 8 juni negen jaar. Ook haar heb ik gezien toen het gezin in Diergaarde Blijdorp was.

Mijn kater Loekie werd op dezelfde dag geboren als gravin Eloise. 8 juni 2002 is echter zijn gedenkdag geworden.. Al weer 4 jaar geleden vierde hij zijn laatste verjaardag.

Ook de jongste van prins Friso en prinses Mabel, gravin Zaria, mocht vijf kaarsjes uitblazen. De 18e  was zij het middelpunt!

 De beroemde zeeleeuw van Ouwehands Dierenpark is inmiddels hoogbejaard. Helemaal precies weet ik niet hoe veel jaartjes hij geworden is, maar waarschijnlijk werd hij op 18 juni al zevenentwintig!

De oudste dochter van prins Charles en prinses Camilla van Bourbon-Sicilie, prinses Maria Carolina werd geboren op 23 juni 2003. Ter ere van haar achtste verjaardag vond er een fotosessie plaats tijdens het feestje wat er gevierd werd.

Toen ik op 25 juni in Diergaarde Blijdorp kwam, werd daar een feestje gevierd. Dwergnijlpaard Jip vierde zijn zesde verjaardag en natuurlijk kregen hij en Janneke een traktatie! Op de foto's zijn ze er van aan het smullen.

26 juni was het alweer zes jaar geleden dat Nederland werd verblijd met de geboorte van de tweede dochter voor kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima! Prinses Alexia werd ongetwijfeld toegezongen door haar ouders en zusjes, Amalia en Ariane!

Tot slot was op 29 juni de verjaardag van prins Aristides Stavros, hij werd drie jaar! Afgelopen zomer werden er vrolijke vakantiefoto's gemaakt van de jongste van kroonprins Pavlos en prinses Marie-Chantal van Griekenland.

 Het was toch wel een bijzondere dag, die negende juli. Kater Teddy werd zeven jaar, aangezien hij dit jaar een afschuwelijk ongeluk gehad heeft is dat een hele mijlpaal. Hij leeft nog, maar tobt nog steeds erg met zijn gezondheid. Afgelopen zomer heeft hij wel een paar maal genoten van de zonneschijn.

Blijdorp's giraffestier Fehari (ook wel Fahari) vierde zijn twaalfde verjaardag op 14 juli. Hij heeft al heel wat nakomelingen rondlopen, op 16 mei dit jaar werd zijn zoontje Jani geboren. Waarschijnlijk is dit de laatste keer dat Fehari verjaart in de Diergaarde, er zijn plannen om hem te laten verhuizen. Er is nog een mannetje, Banio, die dan zijn taken over zal nemen. De beide giraffen staan om de beurt apart van de kudde omdat ze anders met elkaar gaan vechten.

Wat vliegt de tijd! Olifantje Faya heeft haar eerste verjaardag gevierd, de twintigste juli. De foto's zijn op die dag gemaakt, temidden van de kudde groeide Faya op tot een eigenwijze olifantenpeuter!

Op 22 juli was er feest in Denemarken, prins Felix, de tweede zoon van prins Joachim, werd toen 9 jaar. Er werd een serie foto's vrijgegeven. Daarop poseerden zowel de jarige als zijn broer Nikolai.

 Het was een klein feestje waard, de eerste keer dat Bubbel en Spook hun verjaardag vierden. Op 27 juli kregen zij extra lekkere hapjes omdat zij jarig waren!

Van de drie andere kittens uit het nestje leeft katertje Ollie niet meer. Fleurtje wel, zij is springlevend en een prachtig poesje geworden. Hopelijk heeft ook Kruimeltje de zevenentwintigste haar verjaardag gevierd!

Er werd er nog één zes jaar: Carlos Morales jr. De dertigste van juli vierde de enige zoon van prinses Alexia en Carlos Morales van Griekenland zijn geboortedag! 't is alweer een jaar geleden dat we hem voor het laatst hebben gezien...

6 opmerkingen:

 1. Leuk al die collages van alle jarigen. Ik vind de Spaanse nichtje Irene en Leonor wel wat op elkaar lijken.

  Niks aan trouwens dat de meeste koninklijke site's nu niet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love/ like the pictures of our cats !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk deze log! Je weet steeds weer mooie foto's te vinden! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke log heb je weer gemaakt van al de verjaardagen. En leuke foto's van Bubbel en Spook.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieve collages weer! Veel jarigen de afgelopen tijd.. en prachtige dierenfoto's!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...