Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 26 maart 2012

Lentekriebels: veel nieuwe foto's van prinsesjes!

 We werden op 21 maart verblijd met de officiële foto's van het Deense prinsesje.  Het dochtertje van prinses Marie en prins Joachim heeft twee halfbroers, de prinsen Nikolai & Felix en een broertje, Henrik (bijna 3.) Zij is geboren op 24 januari en zal gedoopt worden op 20 mei 2012 in de Møgeltønder kerk. Bij deze plechtigheid zal ook eindelijk haar naam bekend gemaakt worden.

 In Nederland kwam in het nieuws dat dit jaar de Oranjeprinsesjes Amalia, Alexia en Ariane op de kinderpostzegels zullen verschijnen. Een dag of wat later kwamen er ook foto's vrij van het drietal. Gemaakt door papa Willem-Alexander. De meiden worden groot! Amalia is 8 jaar en staat 'charmant' op haar foto, Alexia ruim 6 en half jaar trekt een bedenkelijk maar tegelijk ondeugend gezicht en Ariane viert bijna haar 5e verjaardag. Uit haar portret spreekt een heleboel vrolijkheid! 
Click to play this Smilebox photo album
Het achterkleinkind van de Britse Queen Elizabeth, de vijftien maanden oude Savannah Phillips mocht met haar ouders mee naar de Gatcombe Horse Trials. Daar deed haar tante Zara aan mee. Savannah kan al zelf lopen en met het lekkere lentezonnetje lustte ze best een ijsje! Zeer binnenkort zal Savannah grote zus worden..

En tenslotte zijn er vandaag (26 maart) nieuwe foto's verschenen van prinses Estelle met haar trotse ouders, prins Daniël en prinses Victoria van Zweden. Het meisje is nu één maand en haar doop staat gepland op dinsdag 22 mei 2012.
Foto's o.a. The Danish Monarchy, Steen Brogaard; RVD; Kungahuset.se.

6 opmerkingen:

 1. Leuke foto's!!!!
  Waar heb je die gevonden??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke foto's! We hebben niet te klagen wat betreft foto's van de kleinste royals...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke foto log vooral dat filmpje van Savannah, leuk gemaakt. k ben benieuwd wanneer ze een broertje of zusje krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's, stuk voor stuk! Vooral de foto van Victoria met Estelle zo dicht tegen haar aan vindt ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er zijn zeker de laatste tijd veel nieuwe foto's vrijgegeven van prinsesjes! Vind vooral de foto's van Daniel en Victoria mooi met hun prinsesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt schattige foto's! Vooral de die van Daniel en Victoria met Estelle zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...