Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 17 december 2012

Amalia jarig geweest.

Prinses Amalia werd op 7 december alweer 9 jaar. Ik weet nog steeds goed dat ik naar school ging en in de trein de krantjes zag liggen.. Met speciale bijlagen over de Oranjebaby! Die eerste foto's van het kleine prinsesje waren het begin van een liefde voor alle koninklijke baby's, peuters en kleuters. Ik houd al mijn hele leven van kleine kinderen, het maakt niet uit of ze koninklijk bloed hebben; maar het mooie van prinsjes, prinsesjes en andere adelijke baby's is dat de hele wereld mee mag genieten!
 Het kleine prinsesje is inmiddels al een flinke meid, maar ook nu ze groter wordt blijf ik haar volgen. Natuurlijk. Maar een beetje jammer is het toch wel dat haar baby-peuter-kleutertijd al weer voorbij is! We kunnen nog nagenieten van het ontwapenende kleine meisje Amalia. Het peutertje dat "Jáááááha!" riep naar de fotografen, ondeugend was tijdens de doop van haar zusje Alexia en het verlegen meisje dat voor het eerst naar school ging..
 Amalia is nog steeds even spontaan als in haar peutertijd; ze is een vrolijk meisje en ze gaat goed om met de extra aandacht die ze krijgt. Het is haar inmiddels duidelijk, het is de bedoeling dat ze als ze later groot is koningin wordt.. Gelukkig heeft ze nu een redelijk onbezorgde jeugd. Het prinsesje gaat naar een 'gewone' basisschool, de Bloemcampschool. Ze heeft veel vriendinnetjes en brengt goede rapporten naar huis, spaart haar zakgeld op en is heel zorgzaam over haar jongere zusjes, Alexia en Ariane. Bij fotosessies neemt ze steevast het voortouw en moedigt hen aan!

 Op de dag van haar negende verjaardag sneeuwde het in Nederland. Voor zover ik weet de eerste keer dat prinses Amalia haar verjaardag in een witte wereld kon vieren! Overdag moest Amalia gewoon naar school, maar daar heeft ze natuurlijk getrakteerd, inmiddels zit ze al in groep 6.  (Ze heeft een klas overgeslagen, dus zal wel eén van de jongsten zijn.) Het prinsesje is heel sportief, haar hobby's zijn dan ook hockey, judo, ballet en paardrijden. Verder speelt Amalia viool (en ze kan mooi zingen!) Af en toe toont Amalia ook interesse in het werk van haar ouders, zo heeft ze samen met haar vader een gesprek gevoerd met André Kuipers toen hij in de ruimte was.
Foto's: RVD.
"JAHA!" Lech 2006   Eerste Schooldag, 2007 Amalia zingt, 2010!

4 opmerkingen:

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...