Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 7 december 2012

RoyalBaby op komst!!

Deze collage heb ik gekregen omdat ik alweer de driehonderste reactie heb achtergelaten op de weblog over prins William en prinses Catherine. Erg leuk! Ik ga een pagina maken om alle mooie collage's op te plaatsen die ik elke keer weer krijg en wil jullie vast vertellen dat ik ook weer actief collage's rond ga delen.

Maar deze keer heb ik de collage nog geplaatst op mijn gewone blog. Want.. er kwam fantastisch nieuws uit Groot-Brittanniƫ, afgelopen maandag 3 december. Na vele geruchten en roddels is het dit keer Ʃcht waar: prinses Catherine is in verwachting van het eerste kindje van haar en prins William! Helaas zijn er ook zorgen rondom de zwangerschap. De prinses is enkele dagen opgenomen geweest vanwege ernstige zwangerschapsmisselijkheid in het King Edward VII Hospital in hartje Londen.
Gelukkig mocht ze gisteren (6 december) het ziekenhuis weer verlaten, maar de prinses moet rust blijven houden. Ook werd bekend dat de hertogin van Cambridge ongeveer 12 weken zwanger is. Dus waarschijnlijk komt het kindje ongeveer in juni.

NOS: Kate is zwanger NOS: Kate ontslagen uit Ziekenhuis

3 opmerkingen:

 1. Echt super nieuws! Ik hoop dat de zwangerschap verder voorspoedig verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt er een leuke log van gemaakt!
  Erg leuk nieuws! Al het nieuws van prins William,
  prinses Catherine en hun kindje kan je lezen op onze site:
  http://williamencatherine.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo geweldig nieuws, hopen dat ze toch nog een makkelijke zwangerschap krijgt.

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...