Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

vrijdag 28 december 2012

Kerst-Prinsesjes!

Prinsesjes Amalia, Alexia & Ariane: toe aan vakantie!

Prinses Amalia (9) liet van zich horen tijdens het gesprek wat haar ouders met de pers hadden. "Ik was er aan toe!" riep zij als aanvulling op wat prinses Máxima antwoordde: "Ja, ze zeiden eindelijk vakantie!" De meisjes mopperden dat ze zo vroeg moesten opstaan op de eerste dag van de vakantie, maar gelukkig was daar tijdens de fotosessie niet veel meer van te merken! Het grootste deel van de tijd doorstonden de prinsesjes de fotosessie keurig!
 Ook in Argentinië regenachtig weer deze laatste decemberdagen. Daardoor vond het grootste gedeelte van de fotosessie binnen in villa El Missidor van de gouverneur van Neuquén. Het ligt in het Argentijnse Villa La Angostura, een prachtig gebied waar prinses Máxima ook als kind al kwam. Paardrijden, daar kijkt prinses Amalia het meest naar uit, maar ook tennissen, varen, vissen en wandelen zullen activiteiten van het kroonprinselijk gezin zijn in deze kerstvakantie. Natuurlijk is "samenzijn met de familie" het belangrijkste; en dan niet alleen met het gezin maar ook met Máxima's familie, zoals haar vader en moeder.
We kregen dit keer hele huiselijke beelden, van het gezin knus op de bank en bij de kerstboom. Uiteindelijk ook nog even wat foto's buiten; waar het inderdaad pijpenstelen regende! Prinses Alexia (7) was dit keer degene die de hele tijd haar best deed om mooi op de foto's te komen. Prinses Amalia had er eerst niet zoveel zin in, wat vooral duidelijk werd bij het poseren van de drie zusjes. En aan het eind was het prinses Ariane (5) die geen lachje meer kon opbrengen.. Maar ach, wie neemt het hen kwalijk?
De prinsesjes worden groter en ook Ariane komt bijdehand uit de hoek: "Ze staan daar hoor!" riep ze naar de pers. Ze bedoelde haar ouders, die voor het raam stonden te poseren, maar de camera's werden alweer gericht op het drietal op de bank.. Amalia, Alexia en Ariane waren verschillend gekleed en hadden loshangende haren. Na dit verplichte nummertje poseren is het de bedoeling dat het gezinnetje met rust gelaten wordt en kan genieten van de welverdiende kerstvakantie!
Foto's: screenshots NOS & RTL
 Prinses Ingrid Alexandra (21 januari hoopt ze 9 te worden) heeft haar tv-debuut glansrijk doorstaan! Omdat haar moeder kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen ziek was, kwam zij in haar plaats met kroonprins Haakon mee. In het programma "Julemorgen" of te wel "Kerst Ochtend" beantwoordde het prinsesje vragen over kerstmis en haar leven als prinses. Ook mocht Ingrid gehuld in een kerstmannenpak, plaatsnemen op een ronddraaiend rendier en dan cadeautjes (op kleur) in manden proberen te gooien.
 Op de vraag hoe Ingrid het vindt om koninklijk te zijn antwoordde ze lief lachend: "Soms is het leuk, soms is het saai." Wat het prinsesje pas echt saai vindt is het poseren voor het nemen van foto's.  Ze vertelde levendig over hoe moeilijk het is om stil te zitten en dat er dan nog geen perfecte foto is gemaakt.. "Sverre-Magnus, mijn broertje, had er nog eerder genoeg van! Hij kan helemaal niet stil zitten!" Haakon vulde aan: "Maar de vorige keer ging het goed." Ingrid deed voor hoe ze zwaaide op de Nationale Feestdag, 17 mei, en zei dat het best vermoeiend is om daar maar te staan en te kijken.
 Het minst leuke kerstcadeau wat het prinsesje ooit kreeg zijn.. "Sokken!"  Een koningshuiskenner uit Noorwegen had een lovende mening over Ingrid Alexandra: "Ingrid Alexandra is altijd al een eigenwijs en charmant meisje geweest, ze maakte echt indruk op mij, met haar optreden, ondeugend en zelfverzekerd tegelijk! Haakon is met recht heel trots op zijn dochter." Ingrid eet het liefst worst, "en ik geniet van vlees en soepen." Aan het einde van de uitzending werd er een check uitgereikt met een donatie aan een kinder-milieuorganisatie. Screenshots: NRK.no. VIDEO.

 Enkele dagen voor kerst werden er twee prachtige foto's van prinses Estelle van Zweden vrijgegeven. Deze kerstgroet is natuurlijk echt een cadeautje! Het prinsesje is nu 10 maanden en heeft een mooi rood kerstjurkje aan, een kettingkje om en een rood strikje in het haar.
Foto's Kungahuset.se 

8 opmerkingen:

 1. Wat een leuke log! Vrolijk zo met al die collages. Estelle is echt een schatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke log! Wat leuk dat filmpje van Ingrid-Alexandra en prins Haakon. Echt heel lief... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En heel goed 2013 gewenst! Dat je maar veel leuke logjes mag maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk logje! Vooral die foto's van Estelle, wat is het een knap meisje en wat is ze gegroeid!

  Jij ook een heel goed 2013, bedankt voor je reacties...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt altijd van die mooie collages, of het nou om mensen of dieren gaat! Het allerbeste in 2013 en ik kom natuurlijk jouw blog ook wederom bezoeken! Groetjes, Gisela www.natuurlijkgenieten.net

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie log weer! Ik wens je het aller beste voor het komende jaar! En bedankt dat je ondanks de weinige updates toch reacties bent blijven achter laten op mijn site.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super vrolijke en gezellige collages!
  Het thema van de collage past wel bij de foto's vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...