Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 23 april 2018

Mies 5 jaar.

Mies is geboren in het voorjaar van 2013. Omdat we niet precies weten wanneer, vieren we zijn verjaardag tegelijk met die van Boefie, op 12 april.

Zoals ik inmiddels al van heel wat van onze katten gedaan heb, zocht ik van iedere maand een foto.
Deze is van mei 2017.
Juni 2017.
Op de foto van juli is goed te zien wat het meest bijzonder is aan Mies: zijn staart!
Augustus 2017. Lekker genieten van zomerse temperaturen.
In september maakte ik deze foto, met Bubbel, Jojo (op de tafel), Boefie en Mies. Jojo noemde ik weleens gekscherend de moeder van Mies. Dit omdat zij ergens rond zijn geboortedag kittens gekregen moet hebben. 
 15 oktober is een dag die ik nooit vergeten zal. Het einde van Jojo. Of Mies echt familie van haar is zal ik niet te weten komen. Feit is dat hij uitgebreid afscheid van haar heeft genomen.
Mies heeft een uitzonderingspositie, hij slaapt al heel lang bijna elke nacht op mijn kamer. Hier zat hij in een doos onder m'n bed. (November).
En met kerst is het gelukt om hem een strik om te doen!
Mies heeft soms probleemgedrag, maar aan de andere kant is hij wel een hele trouwe vriend. Vaak komt hij even op schoot, zoals op de foto uit januari 2018.

Februari 2018.
Maart 2018.
April 2018.

6 opmerkingen:

 1. Prachtige serie, Jenny (of heet je misschien 's nachts Minoes?)
  Heerlijk zo dat stel rond de tafel te zien. De foto die het meest indruk maakt is die van het afscheid van Jojo. Mooi om deze gevoelskant van een kat te zien. Gr Jan W

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig poezen heb je daar. Mies heeft mooie zwarte en witte strepen van staart. Wat erg dat Jojo niet meer is. De andere kat snuffel ervan. Heel gevoelig is dit. Het was moeilijk afscheid moeten nemen. Dit vergeet nooit meer.Oja mooie foto's. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,
  echt hele leuke foto's en dat staartje op foto 3 is echt een uitblinker :-)
  Het hele stel rond de tafel is ook al zo'n leuke foto maar ook de derde van onderen. Eigenlijk zijn alle foto's erg mooi :-)
  Veel groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattige en leuke poezen heb je toch. geniet er maar van

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi Mies, leuke foto die met 4 op 1 foto (bub, jo, boef en mies)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's van een mooie kat. Zijn staart is zeker bijzonder!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...