Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 4 mei 2019

Hoogtepunten lente 2019.


Hallo lieve trouwe bezoekers,

Het wil maar niet lukken om mijn blog bij te houden. Zou er best dingen mee willen doen, maar het is teveel allemaal. YouTube filmpjes maken vind ik leuk, foto's delen ook. En ik heb er altijd zoveel meer dan dat ik plaatsen kan.

Gisteren mocht ik met vrienden mee naar Duitsland en hebben we genoten van een super actieve tijgerdrieling! Precies die dag is bekend geworden dat in ons eigen land ook 3 tijgertjes geboren zijn, in Safaripark Beekse Bergen.

Wat voor mij verder de echte hoogtepunten zijn op het moment? Ik loop ze langs met enkele van mijn Instagram berichten.
De ijsbeertjes in Dierenrijk natuurlijk. Het zijn 2 vrouwtjes en ze hebben nu ook namen, Nivi & Elva. Het tweetal werd geboren op de verjaardag van hun vader Henk.In Ouwehands Dierenpark is er op 10 maart een orang-oetan geboren. Een dochtertje voor Tjintah, met de naam Minggu (Indonesisch voor zondag, haar geboortedag). Helemaal geweldig, zo schattig. En er zijn nevelpanterwelpjes, maar die heb ik zelf nog niet bewonderd.De (nu nog) jongste gorilla van ons land vinden we in Artis. Dat is de kleine Damsi. Een heerlijk ventje! Er kan elk moment voor het eerst een gorilla worden geboren in Beekse Bergen.
Het kleinste girafje woont  in Diergaarde Blijdorp. En er zijn nog meer jonge dieren te bewonderen, zoals een bongo, bantengs en pinch├ę aapjes..
Al kom ik nu even niet in Burgers' Zoo, er is daar wel een hele bijzondere baby geboren. Een Caraïbische zeekoe. Heel erg mooi om die te zien!


Tot slot, ik wil Apenheul zeker niet tekort schieten. Elk bezoek aan het park is een hoogtepunt!

Altijd welkom op mijn Youtube kanaal, voor vele soorten dierenvideo's. Ook heb ik een katten instagram.
Hartelijke groet en bedankt voor de trouwe bezoekjes en reacties.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Jenny,
  Wat een leuke foto's en filmpjes van al die jonge dieren.
  Fantastisch om te zien.
  Ik vind het zo knap dat je zoveel over al die dieren weet en dat je ook van elk soort, ze ook nog uit elkaar weet te houden en daarbij ook de namen nog kent. Er zijn toch aardig wat dieren in al die verschillende dierentuinen. Ik heb bewondering voor je hoor!!
  Ennuh...bedankt voor de tip bij mijn foto's van de olifanten, heb meteen de tekst aangepast.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  een blog bijhouden vergt ook veel tijd en ik ben van q blog in de 5 dagen nu ook teruggegaan naar 1 of 2 blogs per maand. Je overzicht wat je hier laat zien en deelt op instagram zijn echt hel leuke en lieve foto's :-)
  Ik zie dat je zelfs bij Marco je kunde hebt getoond hihi.....

  Lieve groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Jenny,
  Wat een gezellig blog en wat is er eigenlijk veel gebeurd in mei. Leuk overzicht!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...