Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 8 mei 2013

Isabella & Estelle

Nieuwe foto's van twee geweldige prinsesjes!
Prinses Isabella van Denemarken is jarig geweest! Zij mocht op 21 april 6 kaarsjes uit blazen. Haar moeder, kroonprinses Mary, maakte prachtige foto's van het jarige jetje, een vrolijk en guitig meisje. Tijdens fotosessies straalt Isabella altijd, ze is zichzelf en dat maakt haar een spontaan en ondeugend prinsesje!
Geen fotografen die haar vreugde kunnen temperen.. Hopelijk blijft dat zo, ook als het prinsesje later dit jaar voor het eerst naar school zal gaan. Ze komt op dezelfde school als haar oudere broertje Christian. Verder heeft Isabella nog haar jongere broertje Vincent en jongere zusje Josephine; waar voor ze heel zorgzaam is.
In Zweden woont nog zo'n hartveroverend prinsesje. Het 14 maanden oude dochtertje van kroonprinses Victoria en prins Daniƫl: Estelle!
In de tuinen rondom het Haga Slott werden op 25 april foto's gemaakt van prinses Estelle en haar moeder.. Daarop zien we een guitig meisje, met een mond vol tandjes, donkere oogjes en nog maar weinig haar. Prinses Estelle is erg stoer gekleed; er is weinig meisjesachtigs aan haar te zien, die dag.
Het prinsesje kan nu zelf stapjes zetten en doet dat vol trots. Ze is volgens mij gek op het buitenleven, als je haar vol belangstelling naar iets (een bloemetje?) in haar handjes ziet kijken en haar met die tak ziet lopen...  Ze is ook zo'n vrolijk kindje!
Prinses Estelle zit op het stoepje van het speelhuisje, waar vroeger haar opa en zijn zusjes al speelden. Het huisje was een geschenk van hun opa, Gustaf V. Foto's van vroeger Hopelijk krijgt Estelle ook snel een broertje of zusje als speelkameraadje!

10 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke kinderen! Zo mooi deze foto's! Isabelle blijft mijn favoriet onder de kinderen maar deze kleine Estelle is ook een schatje! Je hebt er weer prachtige collages van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk! Estelle lijkt altijd vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie foto's! Isabella en Estelle zijn echt lieve meisjes! Ben heel benieuwd als Isabella in augustus ook naar school ga...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie collages! Ze wordt alweer een grote meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een hele leuke foto's in super leuke collage's!!
  Wat word Estelle toch weer groot...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij plaatste onlangs het bericht bij mij: 'Wat een grappige collage! De meisjes hadden in ieder geval iets te doen; ze konden hun boekjes lezen.'
  Als antwoord hierop: Ik denk niet dat ze daar veel tijd voor gehad hebben! Ze moesten zwaaien en aan wal.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke collage´s heb je er van gemaakt.
  Nog bedankt voor je berichtjes in mijn gastenboek.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. op sommige foto 's is estelle inderdaad net een jongen, maar langer haar krijgt ze vanzelf...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een schatjes zijn het toch. Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het zijn echt zulke leuke foto's van deze prinsesjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...