Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 2 mei 2013

Oefenen voor de grote dag!

Op maandag 29 april kwam het gezin van kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima aan op de Dam in Amsterdam voor de generale repetitie voor de troonswisseling. Jannemieke van Royaltypictures was daarbij en maakte prachtige foto's van de zwaaiende prinsesjes!! Ik mag ze ook gebruiken voor op mijn website en daar ben ik erg blij mee.
De jongste twee prinsesjes, de net 6 geworden Ariane en Alexia (die in juni 8 jaar hoopt te worden) zijn nog volop aan het wisselen. Het wisselgebit werd zichtbaar toen ze hun mooiste lachjes lieten zien. Prinses Amalia lachte vooral met haar mond dicht, maar zij heeft de meeste grote-mensen-tanden al. Mij viel op hoe groot het oudste prinsesje (ze is 9 geworden in december) geworden is.
Meteen bij het uit de auto stappen wordt er "Amalia!" geroepen, maar prinses Amalia is er niet van onder de indruk. Stoer doet ze haar jas goed, hij hangt open zodat haar fleurige outfit goed te zien is. Haar zusjes hebben allebei dezelfde blauwe jas aan, die dichtgeknoopt zit. Prinses Alexia lacht stralend en ook prinses Ariane laat zien dat ze een vrolijk meisje is. Maar tijdens het zwaaien heeft Ariane al haar aandacht daar voor nodig, terwijl haar oudere zusjes zowel lachen als wuiven tegelijk kunnen.
Hun vader kan wat minder makkelijk zwaaien, zijn pink zit in het gips. Oefenen met wuiven is niet nodig, de meisjes hebben al jarenlange ervaring van diverse fotomomenten. En oma Beatrix heeft het haar kleindochters zeker geleerd! In de Nieuwe Kerk werd geoefend, zodat iedereen goed wist waar ze de volgende dag aan toe waren. Prins Willem-Alexander en prinses Máxima hadden een ontmoeting met de muziekgezelschappen die tijdens de inhuldiging zouden gaan optreden. Tussen het kinderkoor vonden de prinsesjes, met alledrie hetzelfde rokje en topje aan, een plekje om op de foto te gaan. En.. Amalia en Alexia probeerden de zetels voor de koning en de koningin even uit!
Foto's met veel dank aan Jannemieke!
VIDEO

5 opmerkingen:

 1. Deze unieke gebeurtenis leverde in iedergeval heel veel foto 's op om uitgebreid met te 'knutselen', ...
  :-)
  .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een leuke log heb je ervan gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je foto's hebt kunnen gebruiken om mooie collages mee te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het zijn echt leuke foto's! Mooie collages heb je er ook van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...