Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

woensdag 12 december 2012

IJSBEERTWEELING voor Dierenrijk!!

Vandaag, 12-12-2012, werd het grote nieuws bekend gemaakt! IJsbeer Frimas is op 16 november bevallen van een tweeling. De vader is IJsbeer Henk. Omdat dit de eerste welpjes zijn voor Frimas, was het best spannend of zij goed voor haar kleintjes zou zorgen! Tot nu toe gaat dat uitstekend.. Als alles goed blijft gaan hoop ik in 2013 weer te kunnen gaan genieten van baby-ijsbeertjes! Natuurlijk is er in Rhenen nog de 1 jaar oude tweeling Luka & Lynn (zoon en dochter van Huggies en Victor), maar deze kleintjes zijn zeer welkom!! Het is fantastisch voor Dierenrijk dat er na enkele jaren teleurstellingen rondom ijsberin Beja nu eindelijk tóch echt jonge ijsbeertjes zijn blijven leven..
IJsbeer Henk (de foto's links in de collage laten Henk zien op 17 mei 2012) werd geboren in Ouwehands Dierenpark, als zoon van Huggies en Victor. Hij is er eentje van de beroemde ijsbeerdrieling. Zijn zus Ewa woont in Zweden en zijn broer Jelle is naar Canada verhuisd. IJsberin Frimas is in de wildernis van Canada geboren, vermoedelijk in 2002. Zij kwam in het kader van het fokprogramma naar Nederland in mei 2011. Tijdens het afgelopen paarseizoen werd zij diverse malen gedekt met deze geboorte als gevolg!

3 opmerkingen:

 1. Ah wat leuk!!

  En mooie winterse kopfoto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk nieuws! Mooie kopfoto zeg!

  Ik ben een nieuwe site begonnen www.koninklijkebedankkaartjes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto 's / collage 's , en super goed nieuws natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...