Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 30 maart 2013

Pasen 2013

Het is alweer eind maart en lente, ook al lijkt het er qua temperatuur nog niet zo op.. Om toch een beetje een voorjaarsgevoel te krijgen een speciaal 'Paaslogje' met vrolijke foto's van koninklijke kids. Welke royalkinderen herken jij? Ik wens jullie goede paasdagen toe.
Het is wel wennen om het altijd met 'eerlijke' foto's te doen; zeker omdat ik van de Belgische en Spaanse Royalkinderen heel weinig (of zelfs niets) heb. Soms twijfel ik of ik niet toch in ieder geval de kerstfoto's van prinses Leonor & prinses Sofía gewoon zal gebruiken.. Het is ook een stuk minder werk om de updates op Kleine Royals- gebied bij te houden; aan de ene kant is dat voor mij ook wel fijn, ik verdrink toch altijd in de ideeën.. Maar het is toch wel jammer, ik volg de ontwikkelingen van de prinsjes en prinsesjes veel minder nauwgezet.
Er is nog wel iets wat mee speelt: een aantal van de koninklijke kinderen zijn niet meer zo klein.. Ik vind vooral de baby tot kleutertijd erg leuk. Prins Christian, prinses Amalia, prinses Leonor, prinses Alexia, prinses Ingrid-Alexandra, prins Gabriël, prinses Elisabeth, prins Sverre Magnus.. ze zijn allemaal zo snel groot geworden! Zeker wanneer het tieners worden is het voor mij toch een stuk minder interessant. Daar tegenover staat gelukkig dat we prinses Josephine, prins Vincent, prinses Estelle, de Engelse Royalbaby nog helemaal kunnen zien opgroeien en er vast nog wel meer kindjes bij komen!
Dichterbij huis zijn er nog verschillende kleine Oranjes. De kleinkinderen van de koningin worden inmiddels wel groot allemaal; maar we hebben nog altijd de oude foto's! En prins Floris en prinses Aimee verwachten dit jaar een baby; waar we vast ook wel wat van krijgen te zien. Natuurlijk is prinses Luisa ook nog heel klein, maar net als bijvoorbeeld van de onbekende Royalkids als prins Gaston en prins Amedeo zijn daar geen foto's van die ik kan gebruiken voor mijn website. Dat is wel eens jammer! Ik vind bijvoorbeeld Savannah Phillips ook een superschattig meisje, dat ik daar geen aandacht meer aan besteed komt dus echt door gebrek aan foto's..

Foto's: RVD, screenshots, Kongehuset.no, Kungahuset.se, H.K.H. Kronprinsessen.

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuk en fleurig logje! Het lijkt inderdaad nog geen lente. Maar die zal vast wel komen. Het is inderdaad lastig als je alleen maar eerlijke foto`s kunt gebruiken. Toch vind ik het nog steeds heel dapper van je. Er komen dit jaar vast mooie foto`s die je wel mag gebruiken. Zoals nieuwe portret foto`s op 30 April en de nieuwe baby van Floris en Aimee. De kids worden inderdaad groot. Maar de tijd gaat ook zo snel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Jenny,
  Wat een schatjes al die kleine prinsesjes. Echt hele leuke foto's. Mooi bijelkaar gezet zo als collage.

  Ik heb twee weken geleden een rondleiding gehad in de Beekse Bergen met die dierenarts Jaques Kaandorp. Het was alleen heel erg koud maar wel heel erg leuk om eens achter de schermen te kijken.

  Groetjes en hele fijne paasdagen,
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke log!
  Erg creatief, sommige royals zie je erg weingig.

  Ik wens jou ook nog goede paasdagen toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. beter te veel dan helemaal geen ideeën, toch ??
  trouwens met oude plaatjes / foto 's kun je ook steeds weer nieuwe dingen maken, ...
  dit bijvoorbeeld...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Jenny!

  Goede Paasdagen gehad? En wat een werk heb je weer gemaakt! Leuk zeg! Ziet er vrolijk uit!! Zitten echt leuke foto's tussen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voorlopig genoeg kleintjes! Mooie collages!

  BeantwoordenVerwijderen

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...