Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

zaterdag 9 maart 2013

Bedankt voor jullie steun! (2)

Het is weer tijd voor een collage-rondje. Ook deze bezoekers verdienen een bedankje!! Omdat ik de laatste paar keer alleen maar ijsberenlogjes geplaatst heb, vond ik het wel tijd voor wat koningskindjes! Ben je nu niet aan de beurt? Volgende keer kies ik weer anderen uit en wie weet ben je er dan bij!
 De aftrap is een collage voor Marije. Ik ben erg blij met je leuke en uitgebreide reacties en wil je nogmaals bedanken voor je lieve woorden toen ik 'bezoeker van de week' werd op jouw website.
Op dit bedankje voor Evaline staan de prachtige foto's die prinses Mary van Denemarken zelf van haar viertal maakte. Christian (7), Isabella (bijna 6), en de 2jarige tweeling Vincent en Josephine staan er stralend op! Een vrolijke collage dus voor Evaline!
De afgelopen week scheen het zonnetje zo lekker dat je meteen een lentegevoel kreeg! Dat inspireerde me voor een lente collage, met de prinsesjes Amalia en Alexia. Dank je wel voor je reacties Gerdien!
'k was blij verrast toen ik opeens een reactie van Gertrude zag staan. In het verleden ging ik heel vaak langs op haar website, maar zoals dat wel vaker gaat als je geen reacties krijgt, inmiddels gingen andere websites voor.. Dit stimuleerde me echter om direct te gaan kijken!

Neem ook eens een kijkje op de Bedankjes-pagina, waar diverse gekregen collage's een plekje hebben gekregen. De foto's op de bovenstaande collage's zijn screenshots, zelfgemaakt, van de RVD, Kungahuset.se & Kongehuset.dk

4 opmerkingen:

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...