Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 4 april 2013

Op de foto met... PRINSES MÁXIMA!

Al een hele poos geleden was het mijn wens om prinses Máxima een cadeautje te geven, met koninginnedag 2012 had ik het ook al bij me. Maar toen stonden we helaas op een verkeerde plek. Mij werd verteld dat het 'normaal' best makkelijk is om prinses Máxima iets te geven of zelfs met haar op de foto te gaan. Ondanks de spanning die het voor me opleverde besloot ik dan toch om het nog eens te proberen.
Het scheelde heel veel dat Jannemieke van Royalty Pictures mij al veel had verteld over hoe het er aan toe zou gaan en dat zij er ook zou zijn. De zon scheen en dus konden de jassen los en er was een gezellig clubje Royalfans. Ik was de enige met zo weinig 'ervaring' maar ook ik heb al een paar 'koninklijke gebeurtenissen' meegemaakt. Dus van alle pers en politie keek ik niet meer op. We stonden er bijna een uur voordat de prinses aan kwam.
Eigenlijk wist ik niet eens wat prinses Máxima nu eigenlijk kwam doen.. Inmiddels wel: de eerste postzegels van '1001 belangrijkste vrouwen' in ontvangst nemen. Het gaat om een velletje van 10 postzegels met daarop de portretten van de  6 meest spraakmakende vrouwen uit de Nederlandse geschiedenis. De prinses bekeek verder bij de Bijzondere Collecties van de Universiteit Amsterdam de tentoonstelling en kreeg een dik boek over de 1001 opmerkelijke vrouwen. Voor mij is prinses Máxima toch een bekendere vrouw dan al die anderen..
Bij aankomst ging het allemaal erg snel, prinses Máxima zwaaide naar alle kanten, helaas stond er een politieagent voor toen ze naar ons wuifde. Ik zag een blik van herkenning voor de fans die ze inmiddels al goed kent. Ze gaf een aantal personen die bij de activiteit hoorden een hand, dat was te verwachten, daarom probeerde ik bij de aankomst alleen om foto's te maken.
Na ongeveer een uurtje stond er steeds meer publiek, mensen waren nieuwsgierig naar wat al die persmensen te betekenen hadden. "We willen weten wie er straks naar buiten komt." Ik had de dvd van het Kleine Huis op de Prairie al die tijd al vast; we hadden met elkaar afgesproken dat we de prinses zouden roepen zodra ze naar buiten stapte om haar aandacht te trekken. Het meisje naast mij had een doosje bonbons en een kaart met zelfgemaakte foto's en zij zou eerst de kans aangrijpen.
Daarna gebeurde het allemaal heel snel. Ik weet niet goed meer wat ik allemaal zei, maar volgens mij zoiets als "prinses, ik heb ook iets voor u. Deze ligt al heel lang op te wachten! Omdat u het Kleine Huis vroeger zo leuk vond en ik ook.. Voor de meisjes.. Op de achterkant staat hoe het precies zit." Gelukkig voor mij is alles op beeld vastgelegd door Frank Buis van AT5.

Zo weet ik nu dat de prinses: "Heel goed" tegen me zei.. Met een kleine aansporing van Jannemieke vroeg ik half of ik nog met haar op de foto mocht. Eigenlijk wilde ze doorlopen maar toch deed ze het nog direct. Uitgebreid nam ze er de tijd voor tot ik zei: "Zo is het denk ik wel goed!" Vervolgens liep de prinses snel door en was ze zo verdwenen. Ik stond wel te trillen; je hoort me ook nog zo mooi in dat filmpje zeggen: "Ik vond het wel een beetje spannend!"
Het was heel duidelijk te zien dat prinses Máxima het Kleine Huis inderdaad kent. Zo van: O ja! Inmiddels zijn de prinsesjes al bijna in de leeftijd dat zij het ook kunnen gaan bekijken. Ik zie Amalia al naar Mary en Laura kijken in  'Country Girls'! Of prinses Máxima heeft gelezen wat er precies de reden was om deze dvd te geven.. dat weet ik niet.. maar hierbij plaats ik het wel op mijn website, 't is geen geheim. Dit stukje schreef ik voor koninginnedag 2012 en daarom heb ik er nog een kleine aanvulling bij gevoegd.
Screenshots uit het filmpje van AT5.. Wat gaf ik een uitgebreide handdruk :)
Prinses Máxima is echt een geweldige vrouw... eentje uit duizenden! Bij het volgende postzegelvelletje met de 1001 belangrijkste vrouwen verdiend ze absoluut een plekje :)
Foto's met heel erg veel dank aan Jannemieke, bezoek ook eens haar websites. Royalty Pictures & Koninklijke Bedankkaartjes.

10 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik vond ze ook altijd erg leuk! Ik kan me voorstellen dat het spannend was, dat zou ik ook vinden, denk ik. Leuk ook dat je met haar op de foto bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enorm geweldige ervaring is dit! Ik begrijp dat je na de tijd stond te trillen op je benen maar je staat dan toch maar mooi op de foto met de prinses. Echt heel erg leuk voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke ontmoeting! Het is dat ik er nog geen tijd voor heb in verband met school anders had ik het zeker ook gedaan! Een foto die je altijd herrinert aan een mooi moment!! Groetjes Jacobien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super gaaf dit Jenny! Het is je gegund! En leuk dat ze de serie ook kent! Leuk lijkt me dat als je mee maakt en ze iets herkend. Wat een geluk dat Jannemieke haar camera mee had en lief dat ze je dit moment met Maxima gunde. En natuurlijk ook super dat je dit moment met ons mag delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Jenny,
  Wat een bofkont ben jij zeg om zo samen met Maxima op de foto te staan. Dat zou ik ook best willen,..hihi..!! Het is ook een mooie foto geworden. Gelukkig dat al je moeite nu beloond is om zo dicht bij haar te kunnen komen. Echt super gaaf natuurlijk en een moment om nooit te vergeten.

  P.S. Ik heb nog geen "Olli" maar dat komt deze week waarschijnlijk nog wel.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat erg leuk voor je. Ik kan best begrijpen dat het een beetje spannend was. Gelukkig stond je nu wel op de goede plek!:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Jenny,

  Wat leuk dat je met prinses Máxima op de foto bent geweest. Met Koninginnnedag ben ik met Aimée op de foto gegaan, dat vergeet ik ook niet gauw meer. Wat erg dat je ook een depressie hebt, dat is namelijk helemaal niet fijn. Toen ik in 2009 van de kinderopvang moest maakte mijn vriend het uit, toen viel ik een diep gat en werd ik heel depressief. Nu gaat het gelukkig na 3 jaar weer beter met me, heb goede begeleiding vanuit de GGMD voor Doven en Slechthorenden, ben zelf slechthorend.
  Gelukkig heb ik wel in 2011 een diploma Secreatrieel Medewerker en Receptionist/Telefonist behaald.
  Maarja werd toen wel flink gepest op die opleiding. Heb nu door de crisis momenteel geen werk.
  Maar doe wel oppaswerk.

  Maar het is een superleuke foto van jou en Máxima.

  Groetjes Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geweldig Jenny! Wat leuk dat je met de aanstaande koningin op de foto mocht, je hebt mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...