Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 10 mei 2011

Collage's gekregen

Maar als eerste: een vergeten collage voor Henrieke! Sorry, ik had hem tegelijk gemaakt met alle andere bedankjes, maar hem niet geplaatst! Bedankt voor je reacties!!

Zelf kreeg ik de afgelopen tijd ook 2 prachtige collage's. De eerste heeft Jeroen voor me gemaakt. Hij heeft een ontzettend leuke web-log: http://www.koninklijkhuisfan.web-log.nl/ die op 30 april precies 1 jaar bestond. Een echte aanrader! Jeroen, dankjewel voor de collage, er staan zulke lieve foto's op!

Bij Gerrianne plaatste ik de 3075e reactie op haar site: http://www.prinsessenlevens.web-log.nl/  Zij maakte een hele originele collage voor me, met de Noorse kroonprinses Mette-Marit in de hoofdrol. Gerrianne spaart bijzondere Koninklijke bedankkaartjes én is afgelopen zaterdag wezen kijken bij de opening van de Máxima-tentoonstelling! Kijk eens naar de foto's die ze toen maakte! Gerrianne, bedankt!
Collage met foto's gemaakt op 2 augustus 2010.
Verder wilde ik even melden dat mijn vakantie weer voorbij is. De komende tijd heb ik het behoorlijk druk en zal bloggen er af en toe misschien bij inschieten. Het hoeft ook allemaal niet zó perfect als ik soms wil, daar probeer ik aan te werken. Dan zijn de logjes misschien iets minder lang en speciaal, maar nog altijd leuk genoeg! O ja, KLIK voor de overige foto's van de Favoriete Foto van Prinses Ariane en stem op de poll!

8 opmerkingen:

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...