Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 26 mei 2011

De prinsesjes privé. (1)

Hoe zetten Amalia, Alexia en Ariane hun schoentje??
Willem-Alexander: "Alexia, niet te dicht bij elkaar, anders vallen jullie tegen elkaar aan. Dan gaan mama en papa er achter aan, oké? Ga maar." De meisjes fietsen weg. "Wij kunnen toch sneller dan jullie als het moet, hoor!" Amalia schreeuwt: "Oh, echt niet!" Máxima: "Nee, nee, nee, nee." Alexander: "Nee, nee, nee, Amalia, rustig Amalia, nee, nee, nee!" Het oudste prinsesje fietst echter stevig door. Achterop haar fiets heeft ze vrolijk gekleurde fietstassen. Ook Alexia heeft het tempo er goed in. Ariane trapt flink mee, haar fiets zit aan die van haar vader vast. Later moet die Amalia weer vermanen: "Amalia, 2 handen aan het stuur." Achter het prinselijk gezin fietsen de bewakers, die overal waar zij heen gaan volgen..

In één van de vertrekken van villa Eikenhorst bevind zich een open haard. Amalia en Alexia komen binnen en hebben in hun ene hand een schoen - met een tekening er in-  en een wortel in de andere. Ariane heeft ook een wortel bij zich, zij draagt een pietenpet. "En waar is de mijne?"Mama Máxima heeft haar schoentje. "De schoen van papa zijn we vergeten," zegt ze. "En de schoen van mama!" reageert één van de meisjes. Daarna zetten de prinsessen 'Zie ginds komt de stoomboot' in. Amalia, Alexia en ook Ariane dansen erbij. Willem-Alexander en Máxima zingen uit volle borst mee. De prinsessen Amalia en Alexia kunnen zichzelf in de spiegel zien; maar vooral Alexia is vol beweging.

 Dan zegt Amalia: "Oké, nu weet ik het." Haar vader: "Wat dan?" Het heldere stemmetje van Amalia zingt Zachtjes gaan de paardevoetjes. Dan weet ze het even niet en zingt papa even mee: Paardje is nog lang niet moe.. Daarna zingt Amalia zonder haperen verder. Máxima prijst: "Goed zo!" En Willem-Alexander zegt: "Ik wou dat ik zo'n mooie stem had als jij."  Dan vraagt Máxima aan Ariane: "Sinterklaas Kapoentje?" "Ja," zegt die beslist. "Doe maar, jij begint." "Kinterklaas Kapoentje, ksooi wat in me schoentje.." Even is het stil en dan valt de rest van de familie in. Ariaantje zingt ook weer mee en klapt van pret in haar handjes. Tot slot wordt Sinterklaasje bonne bonne bonne ingezet.

10 opmerkingen:

 1. Schattig waren die beelden hè?
  Er mocht van mij nog wel veel meer privè beeldmateriaal zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was een erg leuke uitzending! Ik vind dat Amalia zo mooi kan zingen! 'K heb het net nog eens teruggekeken, maar ze kan het echt goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah leuk geschreven! Kan ook maar geen genoeg van de beelden krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk gedaan. Het waren superleuke beelden van de prinsesjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie log. Ik heb de uitzending gekeken, het was erg leuk om dit allemaal te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super schattig. Leuk om dat ook eens te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het waren erg leuke beelden waar je leuke collages gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke beelden van de prinsesjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super log!!!
  Ik ga ook eens terugblikken!

  BeantwoordenVerwijderen

Dierenrijk (06/04/2018).

Op 6 april ben ik weer eens op olifanten-kraamvisite geweest. Htoo Yin Aye beviel op 27 maart van een kerngezonde dochter.  Wel veel eerde...