Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

maandag 9 mei 2011

Luukie is 3 jaar!

Op 1 mei 2008 werd mijn katje Luukie geboren. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een prachtige, stoere kater.  Ik hou heel veel van hem!!! Vorige week zondag is Luuk dus 3 jaar geworden. Dat heb ik zo maar onopgemerkt voorbij laten gaan! Daarom volgen hier de liefste foto's van Luukie's eerste maanden bij mij.. Wat een schatje was hij toch!
Luukie werd op 28 juni 2008 's avonds gebracht door mijn tante. Hij was voor mij een lichtpuntje na een zware tijd. In oktober 2007 werd namelijk mijn vijfjarige kater Loekie doodgereden. Ik was ontroostbaar en wilde geen nieuwe kat. Maar toen ik uiteindelijk hoorde van de verrassing met 4 pootjes en een staart was ik tóch blij! En ik heb nooit spijt gehad. Wat een schatje was Luukie! In tegenstelling tot Loekie was hij helemaal niet bang voor mensen. We waren meteen dol op elkaar.
Luukie groeide heel voorspoedig op. Hij was speels en ontzettend lief. Tot nu toe heeft hij me nog nooit uit boosheid pijn gedaan, enkel van liefde. Hij kroelde namelijk zo hard; stampte met zijn pootjes, en zijn nageltjes lieten overal schrammetjes achter. Als Luuk wil knuffelen snort hij enorm en kwijlt hij.. Hij is echt zo'n lieverd! Zijn grote hobby is altijd eten geweest.. en nu hij groot geworden is kan hij er helemaal wat van! Helaas schrokt hij zijn eten wel erg snel naar binnen...
Een andere liefhebberij van Luuk is buiten spelen. Jammer genoeg is hij sinds het voorjaar begonnen is vrijwel alleen maar buiten. Hij komt alleen maar thuis om te eten. Op zijn verjaardag maakte hij het helemaal bont! Voor het eerst in zijn leven kwam hij pas na 19.00 voor het eerst thuis! Hij vind zichzelf erg stoer en wil pas aangehaald worden als ik met hem mee ga naar een grasveldje vlakbij. Gekke jongen!!

6 opmerkingen:

Riesje 4 jaar.

 We gaan het jaar door met poes Riesje, te beginnen met deze foto uit mei 2017. Riesje is bij ons geboren op 24/04/2014. Ze is de dochter ...