Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

donderdag 5 mei 2011

Vivian in het zonnetje.

Door een domme fout van mij stond de collage voor Vivian niet in de eerdere Bedanklogjes. Daarom heb ik besloten om het goed te maken met een speciale log: Vivian in het zonnetje! Wie kent haar web-log niet? http://royalfanvivian.web-log.nl is al bijna 6 jaar lang een echt toevluchtsoord voor Oranjefans! Wil je iets weten over het Nederlandse Koningshuis en de Koninklijke Familie, alles is te vinden op deze fantastische, actuele, eerlijke en informatieve website!

Fantastisch.
Waarom is deze web-log zo populair? Daar is zo snel niet één antwoord op te vinden. Het is een combinatie van verschillende factoren. Vivian maakt elk seizoen een originele kopfoto, zorgt er voor dat er diverse keren per jaar een andere welkomsfoto verschijnt én maakt heel overzichtelijke logjes. De zijkolom ziet er gezellig uit, de categorieknoppen zijn geniaal! Elke keer weer anders, Vivian is dus behalve één van de grootste Oranjefans ook zeker creatief!

Actueel.
Er gaat een groot pluspunt naar de actualiteit van de website: Vivian plaatst zo vaak ze kan, bijna elke dag, ál het nieuws rondom onze Koninklijke Familie. En als er 'breaking news' is over de andere Koningshuizen wordt dat óók geplaatst. Zoals vorige week, er is een prachtig verslag verschenen van hét huwelijk van prins William en zijn Kate. Je krijgt vaak het gevoel alsof je er zelf bij bent, zo weet Vivian de stukjes te schrijven. Knap ook dat ze altijd actueel blijft, dat al zoveel jaar lang!

Eerlijk.
Met de foto's die er te zien zijn op de web-log is er  iets speciaals aan de hand. Ze zijn eerlijk. Vivian houdt rekening met het copy-right, ze gebruikt alleen foto's als ze er toestemming voor gekregen heeft. Verschillende fans die getuige zijn geweest van een werkbezoek, koninginnedag of een ander Royal-evenement sturen wat foto's naar haar. De rest bestaat uit screenshots, downloadfoto's van de RVD e.d.

Informatief.
Vivian heeft het talent dat ze ook stoffige geschiedenis op een aantrekkelijke wijze kan presenteren. Door het gebruiken van soms heel onbekende foto's van vroeger maakt ze ook logjes over lang vervlogen tijden 'nieuw' en 'leesbaar'. Zo is er de serie 'Juliana's jaren' en regelmatige thema's als 'Oranjes in oorlogsjaren.' Zelf vond ik de specials over wintersportvakantie's met de Oranjes ook erg leuk! Kortom, Vivian's web-log staat barstensvol interessante informatie!

Bekend.
Vivian begint zelf ook een Bekende Nederlander te worden. Diverse media hebben al aandacht aan haar besteed, en terecht. Zo stond er laatst een leuk artikel in de Telegraaf, met een mooie foto van Vivian en haar Koninklijke kamer. Helemaal behangen met posters! Leuk is het ook altijd als ze op haar web-log de nieuwe aanwinsten voor haar verzameling laat zien.

Vivian, ga nog lang door met je hobby. En ook bedankt voor de tijd die je neemt om reacties op mijn blogs achter te laten! 

9 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd Vivian met deze super mooie log, speciaal voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi logje heb je voor vivian gemaakt! Ze heeft het zeker verdiend wat ze heeft een top site!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke log, het is echt een super leuke web-log!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk dat je reclame maakt voor Vivian! Idd maakt zij van stoffige geschiedenis een mooi verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie log, speciaal voor Vivian! Ze heeft inderdaad een prachtige site!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wau-auw!! Ik dacht nog even op je site te kijken op dit late uur en dan zie ik deze schitterende log over mij :) Heel erg bedankt, echt heel erg lief!! En geeft niet dat je in het vorige logje vergeten was een collage voor mij neer te zetten. Je hebt er zóveel gemaakt voor iedereen! Super! Ik ga je prachtige collage morgen op m'n pagina zetten, en als ik het vergeet, help me er dan aan herinneren dat ik in de volgende royalfanvivianbrief (juni) reclame maak voor jóuw site! Echt nogmaals heel erg bedankt voor deze schitterende verrassende log en collage!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. In mn vorige reactie lijkt het net of ik zeg dat ik pas reclame voor je site maak als ik de collage vergeet te plaatsen. Bedoel natuurlijk dat ik én de collage plaats, én volgende maand reclame voor je maak.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke log zeg! Vivian heeft zeker een leuke site!

  BeantwoordenVerwijderen

Hoe verder?

Het blijft zo lastig. Ik weet gewoon niet hoe ik verder wil met mijn blog. Maar eigenlijk ook niet hoe ik het nou moet doen met mijn foto...