Welkom!!

Beste Bezoeker,

Welkom op mijn blog waar ik vanaf april 2011 over meerdere van mijn hobby's heb geblogd. In juni 2015 heb ik een nieuwe start gemaakt, vanaf nu zal mijn blog vooral over dieren gaan. Ook heb ik een Facebook pagina, Jenny's Pics waar ik foto's en filmpjes plaats.
Heeft u opmerkingen of vragen? Mail dan naar welkomoploekje16@hotmail.com. Veel plezier!

Tot ziens,
Jenny.

dinsdag 8 januari 2013

Deense tweeling 2 jaar!

Ik hoopte er wel een beetje op, dat prinses Mary ook van haar jongste twee kinderen foto's zou maken om vrij te geven vanwege hun verjaardag. En ja wel, wat een leuke verrassing! Er zijn niet zoveel foto's van prins Vincent en prinses Josephine die ik gebruiken kan. Dit is dus een welkome aanvulling!
 Prins Vincent is een ondeugende peuter. Met zijn mooie lange haren en blauwe ogen is hij een charmant mannetje. Op 8 januari 2011 om 10.30 uur kwam hij ter wereld in het Rigshospitalet in Kopenhagen. Hij woog toen 2674 gram en was 47 centimeter lang. Enkele dagen later, bij het verlaten van het ziekenhuis, werden de eerste foto's gemaakt van het prinsje. Bij zijn doop op 14 april 2011 in de Holmens Kirke kreeg prins Vincent zijn namen :Vincent Frederik Minik Alexander.
Prinses Josephine, voluit: Josephine Sophia Ivalo Mathilda lijkt een wat bedeesder meisje als haar broertje. Even goed is het een heel vrolijke peuter, met mooie lichtbruine haren en wat donkerdere ogen. Net als haar tweelingbroertje werd ze geboren op 8 januari 2011 in het Rigshospitalet in Kopenhagen, echter pas om 10.56 uur. Het prinsesje woog 2554 gram en was 46 cm. lang. Ook Josephine zagen we voor het eerst op 14 januari, bij het verlaten van het ziekenhuis. Een maand later werd het kleine meisje opgenomen vanwege een verkoudheid. Gelukkig knapte ze snel op en werden de eerste officiƫle foto's niet lang daarna vrijgegeven.
Nieuwe foto's Vincent & Josephine: www.kongehuset.dk, HRH The Crown Princess of Denmark . Overig: screenshots.

6 opmerkingen:

 1. Echt geweldig dit! Ik had eigenlijk geen foto's verwacht omdat bij Christian en Isabella ook geen foto's op hun 2e verjaardag zijn vrijgegeven. Maar het blijft super. Ik had al voor jou gehoopt dat er nieuwe foto's kwamen die we konden gebruiken. Echt super voor jou. Mooie log! Gefeliciteerd tweeling!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke log met mooie collages!! En de foto's die zijn vrijgegeven zijn ook super. Vind alleen Vincent's haar een beetje te lang voor een jongen...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattige foto's!! Dat lange haar van Vincent vind ik wel stoer hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. o haha ik dacht ook twee meisjes, waarom geen foto van het jongetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij had ik nog niets over de nieuwe layout gezegd; vind het echt mooi en de kopfoto heel lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Er staat nog geen reactie van mij dus laat ik het nog even doen;-)
  Misschien is het handig om de labels aan de zijkant te zetten?

  Erg leuk om weer eens foto's van de tweeling te zien!
  Wat worden ze eigenlijk groot...

  BeantwoordenVerwijderen

Overstap naar andere website.

Vanwege de problemen met het invoegen van afbeeldingen, ben ik overgestapt naar: https://jennydierenfoto.wordpress.com/  Al heb ik in...